Skip to main content
Новини

Вежди Рашидов: Книгата ми е като 3 в 1, като нескафе – малко вода, малко горчиво, малко захар

By септември 24, 2020септември 7th, 2022No Comments

Книгата ми е като 3 в 1, като нескафе – малко вода, малко горчиво, малко захар. Това каза председателят на Комисията по културата и медиите в Народното събрание Вежди Рашидов на представянето на новата му книга „Вежди“, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Тази книга представлява един пакет, в който съм събрал много малка част от това, което е ставало в моя живот, по един или друг начин. В тази книга основно са хора, които съм срещал, хора, с които съм живял, хора, които и до днес, по една или друга причина, обичам и ги нося в себе си, хора, които са ме обогатявали и са давали нещо повече, отколкото мога да получа от всякъде другаде.”, каза още Вежди Рашидов.

Той обясни, че в книгата има текстове на значими за света хора, които са писали за него, а също и негови собствени произведения. Председателят на Комисията по културата и медиите в Народното събрание уточни, че във „Вежди“ са включени и случки от различните периоди в живота на му.

„Ние постоянно сме в едно движение, в едно търсене и, може би, това ни кара да водим нашите битки, ненужните ни битки, които може би осмислят нашето съществуване.“, каза още Вежди Рашидов.

ДИЗАЙН: GNL MEDIA
ЗА ВЕЖДИ РАШИДОВ
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ 2019