Skip to main content
Рецензия

Музей на изкуствата „Кианчано Терме“

By януари 9, 2019февруари 13th, 2020No Comments

Бронзовите пластики и произведенията върху хартия на Вежди Рашидов, изложени в Музея на изкуствата в Кианчано по време на биеналето през 2018 г., бяха визуално зашеметяващи и истински притегателен център по време на изложбата. Неговите творби са феноменални по отношение на величината си и способността си да възвисяват пространството и бяха предмет на безбройни похвали от страна на посетителите. Събитието отбеляза изключителен успех, привличайки хиляди посетители и намирайки международно признание. Изложбата включи произведения на 120 творци от над 40 държави, избрани на базата на художествения си талант и умения. Вроденият творчески усет на Рашидов струи от всяка от творбите му, неговите невероятни способности демонстрират високо ниво на артистичност.

Произведенията на Рашидов са не само визуално изумителни, но са и плод на дълбоки академични прозрения и стимул за търсещия ум. По време на изложбата в рамките на биеналето на Кианчано неговите творби предизвикаха разпалени дискусии сред посетителите на музея, очаровани от лекотата, с която авторът предава философските си идеи. Докато бяха в музея на изкуствата „Кианчано“, произведенията на Рашидов се радваха на изключително внимание, блестящо предадените идеи бяха забележителни, впечатляващи и удивителни.

Пластиките на Рашидов бяха елегантни и изящни и придадоха ново измерение на изложбата. Изразителните им форми очароваха и смайваха зрителите, като същевременно бяха доказателство за фундаменталния и неоспорим афинитет на твореца към използваната техника .Високият стандарт на произведенията на Рашидов допринесе за цялостното великолепие на биеналето в Кианчано през 2018 г., като отличителният им качества бяха оценени както от кураторите, така и от посетителите на изложбата.

 

ДИЗАЙН: GNL MEDIA
ЗА ВЕЖДИ РАШИДОВ
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ 2019